Over fons van mieghem

Energiek, nuchter en creatief.

Energiek: ik mag graag hard werken, veel verschillende dingen tegelijk doen en nieuwe dingen leren. Ik bijt mij graag ergens in vast en blijf doorgaan totdat ik mijn doel (of dat van de klant) heb behaald. Dit geeft mij voldoening én nieuwe energie! 

Nuchter: als geboren en getogen Groninger is nuchterheid mij met de paplepel ingegoten. In hectische of complexe situaties blijf ik rustig, om ze vervolgens aan te pakken. Dat doe ik dan op een gestructureerde manier. Hierdoor hebben mensen houvast, weten ze waar ze aan toe zijn en dat draagt bij aan een beter resultaat.

Creatief: door te associëren bedenk ik creatieve oplossingen voor vraagstukken. Dit zet ik ook in om anderen tot resultaat te laten komen. Als ik iemand kan helpen dan geeft dat een goed gevoel èn voldoening. Daarbij is het glas voor mij altijd half vol in plaats van half leeg. Negativiteit heeft geen toegevoegde waarde, tenzij je het in een werkvorm voor een brainstorm workshop toepast! 

Dit is wat mij definieert als persoon. Daarnaast is mijn “kennis rugzak” rijkelijk gevuld door het afronden van diverse studies, opleidingen en cursussen. Denk daarbij aan een Master Leiderschap, LEAN Green Belt, Value Based Health Care Yellow Belt, Agile (Scrum), Design Thinking, Brain Fuel® Facilitator en Zakelijk Tekenen. Voeg daar flink wat werk- en levenservaring aan toe en je hebt een door de wol geverfde aanjager van innovatie!

Fons van Mieghem

Dit zeggen anderen over mij

Dankzij de begeleiding van Fons hebben we tijdens onze workshops niet alleen resultaten bereikt, maar hebben we ook lol gehad! Een absolute aanrader voor wie op zoek is naar professionele en leuke workshop facilitatie!
Robbert Schuijbroek
Strategic Operations Lead
Als je iemand nodig hebt om je team richting een resultaat te begeleiden, is Fons de aangewezen persoon! Door zijn benadering die kundig, persoonlijk en humorvol is, weet Fons mensen mee te nemen en zo samen dit resultaat te bereiken.
Niels Oskam
Niels Oskam
Creative writer & content manager
Fons is buitengewoon gedreven en vernieuwend. Met zijn heldere communicatie, vakmanschap, verantwoordelijkheidsgevoel en vastberadenheid om resultaten te behalen maakt Fons het verschil. Fons heeft oog voor zowel taak als relatie. Ik kan Fons van harte aanbevelen.
Serge Loijens
HR Strategic Lead
Scroll naar boven